Linker

Skolekorpset Sola

NMF

Alle musikanter i Skolekorpset Sola blir medlemmer i Norges Musikkorps Forbund.  Se www.musikkorps.no for oversikt om aktiviteter og nyheter både lokalt og nasjonalt.  Alle får en medlemnummer og kan logge inn på DIN SIDE.Stavanger Open

Konkurranse en helgedag hver høst for korpsene i region.  Korpsene ble dømt etter både musikk og underholdning.  Les mer.


Skolekorpset Sola hovedkorps spiller, og noen år er juniorkorps med i underholdning eller litt spilling.  I 2015 var tema film musikk, med mange kreative kostymer, og i 2014 fikk korpset tonen med fotball tema - Stavanger mot Sandnes.  I 2013 ble korpset forvandlet til fengselsfugler med musikk fra "Chicago".  Har du ideer til neste konkurranse?


Rogalandsmesterskapet

Konkurranse en helgedag hver vår for hovedkorps og for juniorkorps.  Åpen også for ensembler og solister.  Hovedkorpset får spille på scenen i Fartein Valen sal i Stavanger Konserthus.  Om kvelden er det festkonsert og premierutdeling. Les mer.


Sola Kulturskolen

Skolekorpset Sola samarbeider med Kulturskolen.  Korps musikanter registreres som elev i Kulturskolens speedadmin system.

Linker